Meld deg på Den store sirkulærkonferansen

Tirsdag 14. mai går Den store sirkulærkonferansen av stabelen i Asker kulturhus. Det blir foredrag og samtaler med titalls innledere, utstilling og festmiddag. Her løftes beste sirkulære praksis innenfor industri, gjenvinning, ombruk, finans og omstilling av kommuner.

– Vi gjør et dypdykk i handlingsplanen for sirkulær økonomi, diskuterer denne med ulike aktører og presenterer nye ISO-standarder for en sirkulær økonomi. Det blir også lærerike innlegg fra de mest spennende områdene innenfor omstilling til en sirkulær økonomi; bevaring av natur og kunstig intelligens, forteller Ellen Høvik, kommunikasjonssjef i Circular Norway og prosjektleder for konferansen.

Meld deg på her.

Innholdsrikt program

Formålet med Den Store Sirkulærkonferansen er å inspirere, motivere og dele kunnskap som bidrar til å fremskynde omstillingen til en sirkulær økonomi for industri, bedrifter og kommuner i Norge. Selskap som SINTEF, NOAH, Signify og AI Klyngen Smart Innovation Halden presenterer sine løsninger for en sirkulær økonomi.  

Se hele programmet her.

Et bredt samarbeid

Årets overordnende tema er samarbeid, og det er flere møteplasser og tilrettelegging for nettverking. Konferanse blir en flott en arena for læring, deling av erfaring og inspirasjon.

Konferansen har plass til 450 deltakere og 30 stands til utstilling som viser sirkulære løsninger og ny teknologi fra både etablerte bedrifter og start- ups. Årets konferanse er den fjerde i rekken, og arrangeres for andre gang i Asker. Det er Norsk senter for sirkulær økonomi (NCCE) sammen med oss i Circular Norway som står bak årets konferanse i samarbeid med Asker kommune. Vi har også med oss SINTEF, Asker næringsforening og RE Gründerhus som samarbeidspartnere, og støttespillerne Mepex, NOAH og RENAS.

I lunsjen blir det god aledning til å mingle, se på utstillinger av sirkulære løsninger, eller delta på et rundebord. Etter konferansen blir mulighet for mingling og festmiddag, forteller Tina Wågønes, leder av Norsk Senter for sirkulær økonomi.

Samarbeidspartner med høye sirkulære ambisjoner

Ved å være vertskap for Den store sirkulærkonferansen ønsker vi å være med å inspirere bedrifter og andre kommuner til å fremskynde omstillingen til sirkulærøkonomi, sier Lene Conradi, ordfører i Asker kommune.  

Asker har høye ambisjoner innenfor bærekraft og sirkulær økonomi, og under årets konferanse deltar ordføreren i en samtale med Arne Sekkelsten, ordfører i Fredrikstad, om hvordan å skape den mest sirkulære kommunen.

Nytt av året med startup-sesjon

Multisalen i Asker kulturhus er i år viet sirkulære start ups. Har du et revolusjonerende konsept for å skape en mer bærekraftig verden? Er bedriften din skalerbar og med et internasjonal potensiale? Sammen med

RE Gründerhus søker vi Norges mest innovative startup eller scaleup innen sirkulære løsninger.

Les mer her.

I fjor ble det fullt, så det lønner seg å være tidlig ute med å melde seg på, avslutter Høvik.

Previous
Previous

Handlingsplan for rask omstilling til en sirkulær økonomi

Next
Next

Norsk delegasjon utforsker sirkulær økonomi i USA