Webinar 27/2: Hør om e-læring og ulike verktøy for en sirkulær økonomi

Norge skal omstilles til sirkulærøkonomi. Er du forberedt?

Tirsdag 27. februar, kl 13:00 - 13:30 gir vi en smakebit på vårt e-læringskurs i sirkulærøkonomi og noen av våre tjenester. Hør om hvordan kompetanse om EU-krav, sirkulære forretningsmodeller og anskaffelser kan styrke deg og din virksomhet.

EU har definert sirkulærøkonomi er et sentralt verktøy i Green Deal, handlingsplanen for å sikre at Europa leverer på klima- og miljømål for et netto nullutslippssamfunn i 2050. Vårt e-læringskurs rigger deg for omstillingen som er i gang. Du får du innsikt en god forståelse av hva sirkulærøkonomi er, ressurseffektivitet, sirkulære løsninger, forretningsmodeller og hvordan sikre sirkulære verdikjeder. Det tilfører deg og din virksomhet økt kompetanse, og gir dere konkurransefortrinn. Meld deg på for å høre om hvordan e-læring gir deg og din virksomhet nødvendig kompatense for omstilling til en sirkulær økonomi.

Vær forberedt på det som kommer:

✅ Forstå teorien
✅ Bli kjent med r
✅ Utforske sirkulære foretningsmodeller 
✅ Se muligheter i verdikjedene 
✅ Være klar for sirkulære partnerskap og kundeforhold 


Hver modul tar rundt 30 minutter, og er lagt opp med elementer fra spill og gode case-beskrivelser fra norske virksomheter. Etter gjennomføring mottar du er sertifikat med beskrivelse av hva som er gjennomgått. 

Kurset er et godt alternativ for dem som ønsker mer kunnskap og innsikt i praktiske løsninger, uten å delta på en langt og dyrt kurs.

Innsikten gjennom e-læringskurset kan bidra til at din virksomhet:

  • Øker ressurseffektiviteten

  • Kutter CO2-utslipp

  • Bevarer natur

  • Skaper nye arbeidsplasser

  • Får dokumentert sirkularitet og klimamål

Meld deg på her:

Velkommen!

Previous
Previous

Materialbanken Madaster inspirerer BI-studenter til sirkulær økonomi

Next
Next

Webinar 13/2: Øk din kunnskap om sirkulærøkonomi gjennom e-læring